Catalunya - Québec
Programa d'intercanvi
Curs 2014 - 2015

Durant el curs 2014-2015 està previst que 27 alumnes catalans puguin estudiar al Quebec durant tres mesos i que 20 centres de secundària de Catalunya acullin 27 alumnes del Québec. (Presentació del Projecte Catalunya - Québec, juny 2014)

De l'Institut Joan Brudieu, n'han estat seleccionades dues alumnes, Sònia Royo Rodríguez i Anna Mateos Garcia . I dues alumnes de Québec vindran al nostre Institut: l'una, Alice Landry, provinent de l'École Polyvalente La Samare, a Plessisville; l'altra, Mélodie Fournier, de l'École Secondaire De Rochebelle, a Québec.

Dates de l'intercanvi

Alumnat del Québec

  • Sortida de Montreal: 13 de setembre de 2014
  • Arribada a Barcelona: 14 de setembre de 2014
  • Tornada cap a Montréal: 6 de desembre de 2014

Alumnat de Catalunya

  • Sortida de Barcelona: 17 de gener de 2015
  • Arribada a Montréal: 17 de gener de 2015
  • Sortida de Montréal: 11 d'abril de 2015
  • Arribada a Barcelona: 12 d'abril de 2015
Notícies
gener Arribada al Québec (17 de gener)
 
  La Sònia i l'Anna ja es troben al Québec i ens han enviat fotografies del retrobament amb la Mélodie i l'Alice. Bona estada al Québec!!
gener Viatge cap al Québec (17 de gener)
 
desembre La Mélodie i l'Alice han retornat al Québec
 
El divendres 5 de desembre fou el darrer dia lectiu de Mélodie i Alice a l'Institut Joan Brudieu; el 6 de desembre, a les 11:00, sortia el vol cap a Montreal, amb escala a Amsterdam. Des del 15 de setembre heu estat alumnes de l'Institut i esperem que l'estada entre nosaltres hagi estat una experiència ben fructífera i inoblidable. En el moment del comiat, l'alumnat de 4t d'ESO ha creat aquesta pàgina web on ha anat penjant el seus desitjos i les seves mostres cordials d'amistat. Gràcies per tot!!
 
 
 
desembre De retorn cap al Québec (6 de desembre)
 
octubre Programa d'intercanvi Catalunya - Québec

 

L’Institut Joan Brudieu participa aquest curs escolar al Programa d’Intercanvi lingüístic Catalunya – Québec, que consisteix en l’intercanvi d’alumnes quebequesos per estudiar durant tres mesos a Catalunya i poder desenvolupar les seves competències en espanyol i d’alumnes catalans al Quebec durant tres mesos més per desenvolupar les seves competències en francès. Des del 15 de setembre i fins al 5 de desembre, dues alumnes quebequeses, Mélodie Founier i Alice Landry, segueixen el seus estudis a l’Institut Joan Brudieu i viuen amb la família de les nostres dues alumnes seleccionades, Sònia Royo i Anna Mateos, les quals, a partir del 17 de gener i fins al 12 d’abril faran la mobilitat a la inversa.
Fotos al PICASA
Notícia de premsa a FÒRUM.ad, diari digital
Notícia de premsa a BONDIA (Andorra)
setembre Arribada (14 de setembre)